Canon Canon EOS 5DS
1/60 f/7.1 125 35/1
2018:03:29 09:56:33
Foto: 2
Deze foto is genomen vanuit de gezamenlijke huiskamer van verzorging tehuis Martha Flora te Maastricht. Het treft hier toevallige foto waarin (oom) Ronald door het raam van de huiskamer kijkt die uitkijkt over de speelplaats van openbare basis school binnenstad. De foto geeft een beeld van zijn gedachte.

Binnen: vind de verzorging van ouderen plaats mensen die na een leven lang werken het eind station bereikt hebben. Eindstation een station met een stootblok hier gaat de reis des levens niet meer verder. "Uitstappen A.U.B. Dit is de laatste halte."

Buiten: Vind de opleiding plaats voor mensen die nog op het perron van het eerste station des levens staan. Een hele reis voor de boeg. Niet wetend waar heen tracé heen gaat. Een heel leven voor zich zonder dat ze dat beseffen. Een leven dat nog ingevuld moet worden een leven vol met technologische evolutie waarvan van de personen aan het raam niet weten waar die ophoudt. Maar zij buiten weten dat ooit misschien wel. Maar stootblok is nog lang niet in het zicht. "ALL a board" .

Voor het raam: We kijken naar achteren. Overzien ons leven. Kijken voor uit. Maar heel ver in de horizon zijn zien we iets wat op een stootblok lijkt. "Holy shit"

Achter ons: Oma is vetrokken voor haar laatste reis. Via een erehaag van verzorgers en bewoners.


Terug naar Foto overzicht
Download JPG versie van deze foto (29.8 MB)

Begrafenis Grote Oma. Tonny Smits-Janssen. 😭
✝ Zaterdag 24 Maart 2018 13:30
© 2024 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van deze foto's mag door derden gebruikt worden.