FAQ | Daansweb

FAQ

1. Mag ik alle content zonder toestemming van Daan vanaf deze website zomaar gebruiken?

Nee, je mag niet zomaar alle content zo maar gebruiken. Hoewel Daan een groot voorstander is voor vrij gebruik van content. Wilt Daan ook graag gewaardeerd worden voor zijn inzet tot de creatie van deze content. Daarom is Daan ook een groot voorstander van de Creative Commons licentie's Onder elk weblog bericht en voor elk verschillend fotoboek gebruik ik verschillende licentie's. Deze licenties staan duidelijk aangegeven met het CC logo en zijn. ook aanklikbaar waarbij een duidelijker tekst te voorschijn komt wat aangeeft wat wel en niet mag.

Alle losse figuurtjes die op deze pagina (klik hier) geld een CC naamsvermelding licentie.
De auteur van het plaatje coats_of_arms_maasticht. Heeft een afwijkende licentie voor meer info klik hier
De auteur van het plaatje coats_of_arms_uden. Heeft een afwijkende licentie voor meer info klik hier

2. Hoe zit het met mijn privicy op deze website?

Deze server registreert uw IP nummer en alle andere informatie over u registreert die op gewone wijze oproepbaar zijn via het internet. (Zie ook de pagina "Anoniem op daanswebsite ?" (gele letters) Al die gegevens kunnen door de daansweb server geregistreerd worden. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Maar worden wel op bevel van de gerechtelijke instanties over gedragen. Deze informatie is ook nodig voor een goede technische werking van mijn site en browser.

Echter u heeft zelf ook een eigen verantwoordelijkheid. Wanneer u zich in de gastenboeken of in weblogs zich niet weet te gedragen zijn de eventuele persoonlijke consequenties ook echter voor uw rekening.

3. Ik heb ergens op gereageerd en nu is dat bericht verwijderd. Waarom?

- Het gebruik van het gastenboek en reactie formulier is voor commerciŽle doeleinden niet toegestaan. alle reclame uitingen zijn zonder toestemming van Daan niet toegestaan. En worden ook zonder pardon verwijderd.
Als u in het gastenboek schrijft bent u er van bewust dat uw tekst direct openbaar op de site word geplaatst. Spam berichten of berichten waarbij u iemand doelbewust bij naam wilt kwetsen of schaden zullen in het ergste geval kunnen leiden tot aangifte, ook uw internet provider wordt dan op de hoogte gebracht van uw wangedrag. Uw ip nummer (34.200.218.187) wordt namelijk ten alle tijden geregistreerd. Dit soort berichten worden bij constatering direct verwijderd.
- Het "Contact met de webmaster" formulier is er om in besloten vorm in contact met mij te komen ook hier wordt uw IP en tijdstip geregistreerd. Alleen uw tekst wordt niet op de site geplaatst. Dit is een van de manieren om in besloten vorm in contact met Daan te kunnen komen. - In weblogs is het ook mogelijk te reageren op de verhalen die ik schrijf. Echter moeten deze verhalen wel bij het onderwerp passen. - Echter is het niet mogelijk om in uw reacties opmaak tags te gebruiken. Dit is om misbruik te voorkomen niet toegestaan. Alleen louter platte tekst met gebruikelijke leestekens en regeleinden (Enter) kunt wel gewoon gebruiken.

4. Ik heb ergens op gereageerd en heb spijt van het bericht. Kan ik het laten verwijderen?

Dat kan, Maar dan moet je via het "Contact met de webmaster" formulier contact met Daan opnemen. Met het verzoek je bericht te verwijderen of aan te passen. Dit formulier moet je dan wel volledig en liefst via dezelfde IP als het bericht versturen.

5. Wie is Daan?

Daantje van der Hoeven is de eigennaar van deze website.

6. Ik sta op een van die foto's heb ik geen portret recht?

Alle foto's met als een onderwerp een natuurlijk persoon of een foto met als hoofd onderwerp meerdere personen vallen onder het portret recht. Maar wanneer u op een van de foto's staat waarop een gebouw, plein, ruimte, (kermis)atraktie als hoofd onderwerp en u staat daar als toevallige voorbijganger of als inzittende op. dan heeft u echter pech deze foto's vallen niet onder het portret recht. Tevens is het Nederland toegestaan om zonder toestemming opnames te maken in en van openbare ruimtes.