Engelsen het zijn net hollanders

qwa gezag dan

Het was laat. En het was tijd voor de nachtelijke rust, Op de parkeerplaats Thurock bij Dartford aan de M25 stond helemaal vol. Dus ik had de wagen op een Bus plaats gezet. Doe dat in engeland dus nooit, parkeren op een plaats voor een andere voertuig catogorie dit wordt afgestraft met een wielklem. dat kost je 250,00 ( 420,52 vrachtauto tarief) om deze oer hollandse streek ongedaan te laten maken. Dat was dat mijn vakantie geld. Ik parkeerde rond 22:00h en ging om 07:00h weer weg in die tijd is er geen bus langs geweest. Maar om 04:30h wel een parkeer wachter. En die heeft alle fout staande voertuigen geklemd of bekeurd. En kleine rondgang op de parkeer plaats leerde mij dat deze grap zeker 5000 ( 8410) waard is. Zulke grappen flikken ze je in Nederland ook. Ook de criminalieteit loopt in nederland en engeland de spuigaten uit. Je kunt in beide landen nergens een zeilentrailer veilig parkeren zonder dat daar in gesneden wordt.

En zo zie je maar weer dat het in duitsland en denemarken op dit gebied echt beter geregeld is. Daar worden kleine en grotere vergrepen zoals diefstal kei hard aangepakt. en is de politie zichtbaar aanwezig. We kunnen veel zeggen van Duitsland maar het overnachten is daar aanziendelijk veiliger. Dan in Nederland Engeland of zelfs Frankrijk.

Weer stil gevallen met brandstof in tank

Ik ben zaterdag middag voor de poort van EMI in Uden opnieuw stilgevallen omdat er weer lucht zat in het brandstof systeem. Aangezien dit 2e keer in korte tijd is. Is er iets serieus mis met de brandstof toevoer van die wagen. Ik denk dat er in de tank een lek zit in leiding die brandstof aanzuigt voor de moter. Nadat het peil in de tank tot onder een bepaald nivo komt zuigt ie lucht aan in plaats van diesel. In de loop van de week dit eens aankaarten bij de monteurs.