Hoe groot is een vrachtauto?

In een doodnormale moderne oplegger passen 34 pallets. En ja het waren 33 pallets maar sommige pallets waren wat groter uitgevallen. En zo stond ik weer eens te puzzelen. Af en toe is wordt je er echt moedeloos van.

Autorijdend duitsland

Duitsland staat bekend om zijn auto industrie. En immers weet hele wereld al hoe groter de duitse auto hoe groter de asosiaal die er in zit. Simpel. Maar duitsland heeft ook de slechtste auto ter wereld gefabriceerd. Namelijk de Trabant Ook weleens "der Trabo" liefkozend genoemd. Foto links is een oud model. Nog voor de "wende" (Val van de berlijnse muur in 1989) Was deze wagen inmens populair. er zat in de voormalige DDR tijd een levertijd van 10 jaar op. En binnen een jaar na de wende rolde laatste trabo van de band en viel doek voor het automerk definitief. De techniek en het model van de auto was zo verouderd dat geen westerse autofabriekand er geen geld in wilde steken. En zo verdween de laatste 10 jaar de traband van de oostduiste wegen. Je komt er mondjes maat nog eentje tegen.

Nu zie nog enkel de hobbyiest er nog mee rijden. En de foto hier links is opgeknapte en een gemodureerde traband. En verder herrinnerd zich het voetgangers stoplicht en oude grens overgangen (Die er nog staan) nog aan de DDR tijd.