Die engelsen toch

Dat engeland toch een bijzonder land is getuigt van de foto aan de rechterzijde. Kijk eens goed naar het voertuig dat op middenrijbaan rijdt. Het is jammer dat ik ze niet zag aankomen om een beterplaatje te schieten. Die race auto stond op engels kenteken. ondanks dat foto in BelgiŽ genomen is. Ben benieuws of je ook zoiets op nederlands kenteken krijg. Je moet met z'n auto geen drempel tegen komen dan heb je een probleem.

Omgevallen Pallet

Soms gaat goed en soms wat minder. En dat was op 3 augustus dus ook het geval. Zie: foto links. Om die 2 pallets te lossen was meer werk dan eigenlijk de bedoeling was. Aangezien de linkse pallet zwaar was kregen we hem met 3 man niet een meer recht geduwd. Alles wat op die pallet stond moest 1 voor 1 gelost worden. kortom daar 3 kwartier mee bezig geweest.

De planner met gezag.

De planner met gezag het ook zo zijn problemen. Deze probeerde een film bestand 35 GB op een DVD 4.5 GB te branden en was verbaasd dat dit niet lukte. Het verhaal ligt iets gecompliceerder. Het ging over het feit dat hij zijn film zonder kwaliteitsverlies op een DVD wilde zetten en dat gaat niet zomaar. De opslag van een DVD is gewoon niet genoeg voor zulke hoge kwaliteits opslag. Helaas techniek staat soms voor niets. Met de nieuwe toekomstige opslag technieken gaat dit wel.