Vloerpanelen.

Eventjes fijn 14 palleten vloerpanelen gaan lossen in Duitsland. En ze zijn verschoven. Ik weet echt niet hoe ik die k#tzooi moet vastzetten. Ze zaten al met een spanband al stevig aan de pallet vast. En toch is het gaan schuiven. (Zie foto rechts). Het zijn net spaanplaaten die gaan ook zo schuiven al trek je er honderd spandbanden omheen. het blijft schuiven. De klant was niet er niet blij.

Planners hebben daansweb gevonden

Wat een delemma

Ondanks ik met google ben te vinden, heb ik door een sms typ fout mijn site aan de planners 'verraden' dat is natuurlijk dom. Maar mijn probleem is dat ik veels te eerlijk ben. Ik had niet moeten zeggen dat ik aan mijn site aan het werken was. Maar gewoon met Miss X (<-- Leuk meisje dat op kantoor werkt) nog in bed lag. Zoiets geloven ze nooit, En ze vragen heus niet door als je zoiets zegt.
Maar, dat is nog niet het ergste ze willen wachtwoord voor de besloten deel van het weblog. Een aanvraag is afgwezen een tweede planner (Patrick) die wilt zich een wachtwoord kopen door mooie ritjes met de Hull boot voor te stellen. Echter kan ik dit ook misbruiken om achter de 'beschikbaarheid' van Miss X te komen. Maar meisjes houden niet van dit soort praktijken dus, ik wilde het personeels feest afwachten. Als ze met een vriedje komt op dagen zit ik weer eens achter het net te vissen. Het ergste is dat ik mijn vakantie in het weekend van het personeels feest geboekt hebt. (%$$#*^#&*$@#$*^&^%$#) Nou zijn mijn vakantie's peperduur. En de vakantie is het niet waard om op te geven voor een meisje waarbij ik 40% kans hebt dat ze bezet is, En 55% kans is dat ze mij helemaal niet zitten. Statistisch gezien kun je beter op vakantie gaan.