Aambijen

Van de week had ik een Aambij. Ik wist nog niet dat je kont zoveel pijn kon doen. Het begon steeds erger te worden. Op een gegeven blik deed alle bewegingen die mijn 'achterste' deed bewegen pijn. Dan praat ik over zitten, lopen en opstaan. Het uitstappen en instappen deed gruwelijk pijn. Dat trapje van de vrachtwagen werd een martelgang. Waarom zijn eigenlijk die cabine's zo hoog gebouwd? Op gegeven ogenblik deden het nemen van rotondes zelfs pijn. En dan kun je geen concentratie verlies permiteren. Dus ik maar de huisarts gebeld. Een geweldig zorg systeem hebben wij hier in nederland. Ben je 10 jaar niet meer bij de huisarts geweest, dan kent ie je niet meer. (De arts zelf wel. Maar z'n systeem niet) Gelukkig was de asistente geen rijksamtenaar. en kwam na een duik in de archieven alles weer goed. Helaas zat ik in Karlsruhe Dus ik kon niet meteen komen. Dus een afspraak na het weekend dan maar.

Nou was dat voor de pijn niet meer direct nodig want na uur dat ik hem gebeld had knapte die aambei. en gelukkig werd daardoor de pijn minder. Maar wat een hoop troep komt er toch uit zoiets. Nu weet ik hoe een vrouw zich soms voelt.

En vooral mijn colega Ronald mag vooral blij zijn. Naast die spiegel die ik stuk gereden heb. zit ook de bestuurders stoel onder het bloed. Ik merkte pas met uitstappen bij een klant. Ik had gelukkig geen licht gekleurde broek aan.