2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Het leven is lullig.

Daantje is nu bijna ruim een jaar bezig bij zijn nieuwe werkgever. En ondanks dat het weer fijn is om werkzaamheden voor dat bedrijf te doen. voelde het in het begin ook erg raar aan. Zeker toen ik door meerdere planners en een van de eigenaars na 20 jaar en 50 kilo binnen een week werd herkend. 😱 En dat herinnerd mij aan domme keuzes op 18 jarige leeftijd dat je dacht dat je de wereld nog aan kon. Een van de reden om destijds te stoppen met dat werk was vanwege een vrouw. De werkzaamheden van destijds waren een relatie killer. Lange tijden van huis werken niet in een relatie.

Maar helaas voor Daantje had de dame waar ie verliefd op was een dubbele agenda met een helikopter piloot in opleiding op de basis in Gilze Rijen. Liefde is 😍materialistisch😍 en dat besefte Daantje niet destijds dus Daantje legde het af. Levensles : Vertrouw nooit een vrouw als zij beweert: : "ik hou van jou.😍" Daar trapt een mens hopelijk maar 1 keer in.

Na 20 jaar ben ik weer werkzaam bij het bedrijf waar de jonge DaniŽl op een blauwe maandag ooit begon. Misschien had de kritische schoon vader wel gelijk: "Die jongen bereikt nixs in het leven" 😉


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Reacktie plaatsen mogelijk. Klik hier om naar reacktie veld te springen.
5312
0201

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.