2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Reactie mogelijkheid in blog

Het was weer vrijdag avond. En er zaten weer vele mensen bij mijn werkgever in de kantine. Tot op een gegevenogenblik een ene Bart opperde dat ik eigenlijk mogelijk moest maken dat bezoekers van mijn blog de mogelijkheid kregen om een reactie achter te laten. Hij wist wel zeker dat er wel mensen zouden reageren.

Toen ik het blog opzette had ik er wel over gedacht over de mogelijk om een bericht achter te laten. Maar het blijft de doos van pandora. God mag weten wat voor een onheil er over mij uitgelaten wordt en dat ook nog op mijn eigen site. Eigenlijk kan dat niet. Ik moet immers ook aan mijn imago denken.

Maar ik denk dat Bart wel gelijk had. En dus ben ik dit weekend druk aan stripten geweest om mijn blog wat inter activer te krijgen en dit is het resultaat. vanaf nu hebben alle nieuwe berichten in het blog een reactie mogelijkheid. Het duurde een kleine 24 uur om alles werkend te krijgen. en ook alle controle mechanisme in te bouwen waar mee ik het interactieve blog in de gaten kan houden.

Nou heeft die Bart wel makkelijk praten. een vrouwelijke werknemer bij Verhoeven vraagt aan hem of ie een Hyves heeft? Want ze wilt wel een vriendje van hem zijn.

Mooie boel is dat. Ik wil ook wel hun vriendje zijn. Maar mij zien ze niet zitten. Verschil moet er zijn zegt men.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : H°kerpietje
29-10-2007 21:28:22
Ojaa da zal wel, ech nie.Is dit de roddelhoek, nou ben benieuwd. Keb liever gehaktballen in de kantine. (alhoewel die zijn er ook vaak).De balletjes.
Naam : Daantje van der Hoeven
31-10-2007 00:02:04
gehaktballen in de kantine? Dat is veels te ongezond voor jou jongen. Ze zouden de kantine eigenlijk moeten ombouwen tot een fitniss zaal.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.