2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Driving Home for cristmas Crowling to Bernhoven is olmost the same.

Het Woensdag 20 December 2023 de feestdagen in het vooruitzicht gecombineerd met lang weekend en veel vrije tijd in het vooruit zicht. Hoe mooier kan Daantje het hebben? Op woensdag avond stootte ik mijn rechterbeen aan een scherpdeel van een trekker. ik zag geen wondjes en de steunkous was ook gewoon heel. Donderdag moest ik in de regen tanks op het terrein omkoppelen, inwegen, uitwegen in Rijkevoort en daarna een tank lossen in Sluchteren. Het ging steeds slechter die ochtend met me. De steunkous rechts paste niet goed meer. en toen ik deze uit trok wist ik al genoeg. Glinterende en glanzende huid is een opkomende wondroos infectie. Dan sta je daar langs de A4 voorbij Keulen. Reserve medicijnen ingenomen en verder gegaan.

De tank nog gelost in Sluchteren. Dit ging ook moeizaam omdat er een zegel ontbrak. uiteindelijk is de tank wel gelost. Stukje terug gereden en toen uren gemaakt. de volgende ochtend leekt het beter te gaan. En de lange rit naar huis te rijden.

tot overmaat van ramp raakte ik de vangrail in wegwerken bij Haiger op de A45. Oorzaak concentratie problemen. Van de Duitse politie moesten in ieder geval de achterlichten van de oplegger gerepareerd worden. Die bij het loskomen van de stootbalk compleet vernield waren. Deze reparatie heeft z'n 3 uur op zich laten wachten.

Ondanks alles 'veilig' in Oss aangekomen. De ad-bleu tank was ze goed als leeg. en moest wel afgetankt worden. Dat ging allemaal zo moeizaam. dat Daantje erbij moest uitrusten op bed. Uiteindelijk heeft Daantje zijn huis bereikt. Waar de huisartsenpost gebeld kon worden. Wat ook niet allemaal niet even gemakkelijk ging. gewoon het telefoonnummer googlen is er niet even bij. Je moet eerst online vragen formulier invullen en dan komt er medisch advies. En met dat medisch advies kun je je huisartsenpost bellen met de 'lokale bel app' die niet op dat apparaat geďnstalleerd is. Dus het formulier via het opschepwrijvertje (telefoon) ingevuld. en toen deed ie het wel. Daantje vraagt zich ondertussen af? of een dergelijk horror it'er die zulke systemen bedenk het wel door heeft dat zijn gebruikers ziek zijn. en medisch hulp nodig heeft. Dus huisartsenpost oost-braband publiceer het telefoonnummer ergens leesbaar op de site.

De huisarts deed zijn onderzoek en meet gelijk de ontstekingswaarde in het bloed. het apparaat ging tot 220 en dus Daantje kon meteen opnieuw blijven in Bernhoven. Terwijl op de groepapp van itc colega's de ene na de andere aangepaste "Driving home for cristmas" rond ging. Werd Daantje opgenomen. gaf wel aparte sfeer maar verder kon ik wel 😭


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
5 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
27-12-2023 12:53:00
Hoi Daantje wat een pech weer heb je gehad,iig wens ik je veel beterschap en hoop voor je dat het nieuwe jaar beter uit gaat zien Ik wens je dan ook een fijne jaarwisseling en gezond en veilig 2024. gr Piet Verstegen
Naam : Daantje
31-12-2023 22:08:06
Daantje is op 31 december 2023 ontslagen uit het ziekenhuis. En is nu weer thuis.
Naam : Anoniem
06-01-2024 10:21:38
Oud(er) worden is niet leuk.

Een tante vertelde dat op haar 65-jarige
leeftijd.

Verdraaid: ze had gelijk.

Je valt van de ene negatieve verrassing
in de andere. Ziekenhuis-opname enz.

Je jeugd is voorbij.

Jij bent nog vele jaren jonger.

Goed herstel gewenst en een
gezond en voorspoedig nieuwjaar.
Naam : Anoniem
06-01-2024 10:27:47
Vele jaren jonger dan 65 natuurlijk.
Naam : Anoniem
16-01-2024 22:11:44
Hoi Daan,
Wat een verhaal weer. Hopelijk knap je snel weer helemaal op. Kan me voorstellen dat je er niet vrolijk van wordt.
Belachelijk die formulieren invullen om een arts te krijgen die naar je kijkt. Liep daar laatst zelf ook tegen aan. Moet niet gekker worden.

Beterschap
Lieve groet
Petra

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.