2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Het leven nu.

Wie mijn blog een beetje volgt heeft het al in de gaten. Er wordt weinig geblogd. Dat heeft verschillende redenen. Daantje komt de laatste tijd minder in het zuiden des lands. Dit heeft te maken met overlijden van mijn laatste groot ouder. Daardoor zijn de verhoudingen binnen de familie iets veranderd. En er is iets anders groots veranderd waarover ik niet mag bloggen. Daarnaast is mijn Moeder definitief verhuisd naar Maastricht. En dit leidt allemaal tot minder bezoek aan het zuiden des des lands.

Daarnaast betekend werken bij ITC. Dat je ook moet werken. De dagen daar zijn lang en volgeplant. Bij mijn vorige werkgever waren de meeste klanten alleen maar tijdens kantoor uren open. En dat geeft een ander soort werkdruk. Daantje is aan het denken om minder te gaan werken. Niet alleen omdat Daantje lui is. Maar Daantje begint te merken dat ie geen 18 meer is om meer dan 55a60 uur per week te werken. Tijdens mijn laatste toekomstgesprek (functioneringsgesprek) heb ik aangegeven toch echt wat minder te willen werken. Daantje heeft een deel van zijn hypotheek afgelost. Zodat de kosten goed dragelijk zijn.😃 Daantje kan financieel veroorloven om minder te werken. Maar de huidige werkgever heeft een korter werken constructie waar van Daantje nog niet of hij er aan wilt deelnemen. Dat is namelijk de vier dagen op en de vier dagen af regeling. Dat houdt in dat je vier dagen werkt en daarna 4 dagen vrij bent. Dat komt neer op een 8 daagse werkweek 😳.

De laatste jaren heeft negatief in het teken gestaan vanwege de acties van mijn zus EX vriend. Ook deze verhalen kan niet zomaar over geblogd worden. Maar het heeft een negatief effect op het welzijn van mijn directe familie. Zijn handjes bleken wat los te zitten namelijk. En dat geweld binnen een relatie totaal niet getolereerd wordt heeft die jongen gezien zijn youtube kanaal nog niet direct begrepen. Zelfs Daantje heeft klappen mogen incasseren van die ex-vriend.

Lang verhaal kort: Via de gerechtelijke weg heeft mijn zus de gezamenlijke woning mogen verkopen van de rechter. De ex vriend is tot op de dag van vandaag van mening dat dit zonder zijn toestemming nooit de woning verkocht kon worden ondanks de rechtelijke uitspraak. De ex-vriend zelf beschikte niet over de financiële middelen om in het huis te kunnen blijven wonen. Helaas is na veel vertraging tactieken is de ex-vriend op straat beland en woont waarschijnlijk nu in zijn auto. Zwervend in de regio Cuijk Uden.

Zoiets geeft veel negatieve energie binnen de familie.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
6 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
6 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Ronald
28-05-2023 21:02:27
He Daantje ik ga in mrt 2024 minder werken iedere week maar 2 ritten dus om de week een lang weekend. Gr
Naam : anoniem
01-06-2023 21:09:22
En meneer wil minder lang werken?

Dan ben je bij een werkgever in de transportsector
op het verkeerde adres.

Gelukkig is een 7-daagse werkweek niet (meer) mogelijk.
Maar anders...........

Anderzijds heb je met veel werken ook je hypotheeklasten
kunnen verlagen.

Wat te doen? Ik kan geen raad geven.
Succes gewenst bij je keuze.
Naam : Daantje
04-06-2023 22:13:40
Ja!, Meneer Daantje wilt minder lang werken!

En het is een schande dat zoiets in de transportwereld nog steeds niet fatsoenlijk geregeld is. Het is Anno 2023 maar in de transportwereld lijkt het de jaren 50 wel.
Naam : Jurist van de ex (Richel Bergmans)
06-06-2023 13:56:57
Daan, als je wat online plaatst, moet je geen leugens plaatsen!

Echter heb jij nooit geen klappen gehad en je zus ook niet, dat er onrechtmatig is gehandeld is echter al op tafel!

Dat er valse beschuldigingen zijn geuit door je zus is al op tafel!

Dat in Nederland helaas door de veiligheidsinstantie echter alleen gehandeld word op de melder, waardoor in Nederland iedere burger elkaar vals kan beschuldigen en kapot kan maken is zeer ernstig! Dat deze veiligheidsinstanties alleen met hun protocol hoeven te handelen op de melding, en dit echter zonder te hoeven controleren op waarheidsvindingen! Is absurd en ernstig!

Dat het huis onder valse voorschriften is verkocht en door de vertragingstechnieken van je zus ligt de ex onterecht al bijna een jaar lang in zijn auto! Niet andersom!

Dat zijn advocaten tot 2 maal toe zijn omgekocht door je zus en haar moeder is ook een feit, en triest! Dat de ex zich met de zogenoemde toevoeging een advocaat had, waar op ingespeeld werd door je zus en haar advocaat! Zodat de ex zeer lastig een 2e zou kunnen vinden, en bij een 3e helemaal al niet meer! Want de toevoeging moet ondanks de terug trekking wel telkens worden gedeeld met die advocaten! Waardoor de ex ten onrechte zich tot heden nu zonder advocaat zich moet verdedigen en dat dus ten onrechten!

Dat de rechtbank in Den Bosch, hier ook in mee speeld is nog vele malen kwadelijker! Echter word daar namelijk met hun gerechtelijke afgelegde EED gespeeld!

Geld is blijkbaar machtiger dan gerechtigheid in dit land! Maar ook dat zal uiteindelijk bij het hogere gerechtshof boven tafel komen!

Dat je zus dus door grote leugens, omkoperijen, smaad en laster het huis uiteindelijk dus zogenoemd ten gelden mocht maken! Betekend niet je zus zonder de handtekening van de ex het huis kon verkopen , wat dus echter nog niet afgedaan is!

Dat je zus zelf ook niet in het huis kon blijven wonen verder was ook een feit, en dus niet alleen de ex niet!

Daarom had je zus het huis samen met de beruchte oplichter en makelaar “Mark G” die het huis voor de werkelijke bedrag te koop moeten zetten, en verkopen! Dat is je zus bij het ten gelden maken ten alle tijden verplicht want je mag nooit de wederpartij benadelen! Wat dus duidelijk niet is gedaan, en dit zal uiteindelijk nog zware gevolgen gaan hebben!

En dus zonder handtekening, is het huis officieel nog steeds niet verkocht juridische en feitelijk gezien!

En nee de handtekening mocht ze niet zetten, ook niet van een rechter! Want zelfs de rechter kan de handtekening niet afnemen van de Nederlandse burger zolang deze nog leeft en of bekwaam is!

Dat de ex dit online kenbaar maakt mag dus wel degelijk, en gerechtigheid zal er uiteindelijk altijd komen! Leugens online zetten wat U hier meerdere malen al gedaan hebt, dat mag dus niet!
Naam : Anoniem
16-06-2023 23:02:23
Je ziet het aan de reactie van Ronald.
Blijdschap!!

Van een 40-urige werkweek heeft in de transportsector
niemand ooit gehoord.

Dat wordt ook nooit meer mogelijk. Alles wordt bedacht
om enigszins binnen de normen van de rijtijdenwet
te kunnen blijven.

Het plan van jouw werkgever past daarin. 4 dagen werken, aansluitend 4 dagen 'vrij'. De werknemer bevindt zich zoals jij schrijft in een 8-daagse werkweek.

Gaat 365 dagen per jaar door.
Naam : Anoniem
16-06-2023 23:16:09
Aan de jurist.

In een prive-conflict spreekt vrijwel niemand voor 100%
de waarheid.
Ieder beschouwt zijn eigen (directe of indirecte) belang het belangrijkste.

En een rechter velt meestal een Salomons-oordeel.

Over een paar jaar lopen de vechtersbazen van weleer toch weer hand in hand.

Wat nu hartzeer/hardzeer is wordt op termijn toch
weer met de mantel der liefde bedenkt.

De 80-jarige oorlog was ook niet 365 dagen per jaar vechten.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2024 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.