2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024
Jaren overzicht

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

December 2022

November 2022

Oktober 2022

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Pendel werk

Het is augustus en deze tijd van jaar noemen ze komkommertijd. omdat iedereen op vakantie is en in het land weinig gebeurd. De regering is gevallen dus uit politiek Den Haag komen voorlopig ook geen grootse ideeŽn om het land verder in het gedrang te werken. Maar ook bij ITC Daantjes werkgever is het kom kommer tijd. Zij zijn een grote klant kwijtgeraakt en dat merk je goed de werkdruk is op gezonde manier omlaag gegaan.

Opdrachtgever weg betekend vaak dat er ook andere opdrachtgevers in de plaats komen. Zo ook is er nu pendel werk tussen Rotterdam en Vlissingen met citroensap. Citroensap wordt namelijk vanuit tankschepen in Vlissingen gelost bij een nieuwe juich (sap) terminal.

Daantje moest dus 2x per dag 1 week lang pendelen tussen Rotterdam en Vlissingen. Maar hoe rijd je Vlissingen Rotterdam op en neer terwijl de Heinenoord tunnel afgesloten is? De meeste zullen dan via Moerdijk, Roosendaal & Bergen op Zoom (A16, A17 & A58) rijden. Maar er is ook een tweede weg die een heel stuk korter is. dat is via de N57 langs de kust over de Haringvliet dam, Brouwers dam, Oosterschelde kering & Veerse gat dam. Daantje is nu 25 jaar chauffeur maar heeft de N57 nooit in zijn geheel bereden. En dat is zonde want het is een van indrukwekkende wegen die er zijn 😍 N57 loopt bijna in zijn geheel over buitenste Delta werken heen.

Toen Daantje nog Daantje is ie relatief vaak met zijn vader op Neeltje Jans geweest ook toen het nog een werkeiland was. Nu na 37 jaar heeft de natuur Neeltje Jans groten deels overgenomen. Het eiland ziet er nu geweldig uit. Een tijd geleden heb ik er met een oom overgehad over de plekken in Nederland die je een minstens ťťn keer moet bezoeken. De N57 is een van de wegen je ooit over heen gereden moet zijn.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
4 *
Bezoekers vinden
dit goed.
1 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
1 *
Bezoekers zijn
boos.
1 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
0 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
15-08-2023 23:22:50
altijd leuk jou verhaaltjes te lezen Daantje 😅👍groetjes oud collega Piet verstegen

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.