2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

President Trump

Op 6 januari 2021 bestormde een groep US burgers het capitol ter voorkoming dat verkiezingsoverwinning van president Biden werd bevestigd. De toenmalig president Trump kon het niet geloven dat het grote Amerikaanse volk hem met een klein verschil had laten vallen. Een dergelijke bestorming kan de democratie in een land omver werpen.

Hoe bescherm je de democratie wanneer er een clown aan de macht komt? of dat er een kabinet geďnstalleerd wordt dat het niet zo nou neemt met de grondrechten van haar burgers. Of dat partijen zijn die hun eigen parlementsleden aan de kant zetten ten behoeven van het zogenaamde partij belang. Het primaire doel van het parlement is het controleren van de regering. Maar dat komt soms kennelijk niet zo goed uit en dan praat m'n snel over 'functie elders' 😏 Zodat problemen en de misdrijven die begaan zijn met de kinderopvangtoeslag onbesproken blijft en niet worden aangepakt. Zo zie je dat dichter bij huis ook de nodige clowns in de regering zitten. op 22 November 2023 kunnen we nieuwe 🤡 kiezen. 🤓

Zo zie je maar weer ook dichter bij huis lijkt niet veel beter gesteld met de bestuurders. Het strafrecht kent hoge straffen voor het plegen van een coup. De eerste veroordelingen voor de capitol bestorming zijn 18 tot 20 jaar cel. Echter het strafrecht komt pas na een misdrijf.

Toch lijkt er op dat onze geliefde president Trump met Poetin charme zijn straf niet gaat ontlopen. Of misschien wel Trump heeft genoeg geld voor dure advocaten die hem nog lang uit gevangenis kunnen houden. Jammer dat de technologische vooruit al zo ver gevorderd is. dat gearresteerde niet meer z'n bordje vast hoeven te houden. Wanneer zij bij de gevangenis worden ingeschreven.😏 Het zou de foto hierboven beter sieren.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
5 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2024 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.