2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Kijkwijzer in de grootse drugs staat van de EU

Soms wanneer je de krant openslaat en je begint te lezen heb je soms van die momenten van: 'Heu?! 😲 En dan lees je zoiets dat de minimale leeftijd voor de pietje bel film verhoogd is naar 12 jaar. Omdat er geweld in deze film voorkomt. Schieten met een katapult is een vorm van geweld waar de tere zieltjes van onze kinderen tegen beschermd moet worden. 😲

Dit moest Daantje eventjes laten inzinken. Want als de film Pietje Bell al gewelddadig is. wat moeten we denken van de film "Als je begrijp wat ik bedoel" Waar Zwelgje met de grootste lol een bank en een slagerij beroofd en een halve stad afbreekt. Die film is gewoon voor alle leeftijden. Of wat moeten we denken van de film "The never ending story" waarin een paard verdrinkt in een moeras. Het jongetje Atreyu opgejaagd wordt door Gmork een soort Wolf met 4 hoektanden in zijn bovenkaak. En spijbelen van school om z'n gevaarlijk boek als de 'Never ending story' te lezen is natuurlijk helemaal uit ten boze. Minimale leeftijd: 6.

Maar in het geval van Pietje Bell zijn kennelijk klachten binnen gekomen aan de hand daarvan is de minimale leeftijd van deze film verhoogd. Ben benieuwd hoeveel klachten er binnen zouden komen als een emotionele film zoals de 'never ending story' eens op televisie wordt uitgezonden. "The never ending story" kun je streamen via HBO MAX.

Terwijl mijn brein denkt rijdt Daantje over de E19 bij Brecht luisterend naar radio Studio Brussel via DRB. (Nog bedankt Nick, Er zit een goed geluid in die auto) En op studio Brussel is een nieuws item op over de Antwerpse drugs problematiek. Dat deze streng aangepakt moet gaan worden want het begint teveel op Nederlandse praktijken te lijken. Tsja, Nederlandse praktijken. Nederland waar het normaal is dat advocaten en misdaad journalisten omgelegd worden. Waar de jeugd standaard stoned is. Waar politie en Justitie grip op drugs criminaliteit volledig kwijt zijn. En een landje waar gewoon martel kamers gevonden worden. Waar iedereen op een gejatte fiets zit met de I-phone in de hand met een verkeers mentaliteit dat je veilig door rood moet kunnen fietsen zonder overhoop gereden te worden door een vrachtwagen.

Daantje maakt zich soms veel zorgen over de niet functionerende overheid in de Bananen monarchie waarin hij leeft. Waar de politiek maar weinig zicht heeft op de echte problemen in dit land. Nederland is een land aan het worden waar je over 5 jaar geen sigaret meer kunt krijgen. Maar je snuifje gewoon op de hoek van de straat bij de lokale dealer kunt halen. Maar wees gerust! over de gruwelijkheden in Pietje bell film wordt je tijdig gewaarschuwd. Je kunt beter het drugs symbool en Leeftijd minimaal 12 jaar als verkeersbord bij de staatsgrens neerzetten als je het land binnen komt. 🙃


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
8 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.