2023
Daantjes Weblog.


Menu 2024

Jaren overzicht

December 2023

November 2023

oktober 2023

September 2023

In september helaas niet kunnen bloggen.

Augustus 2023

Augustus 2023

Juni/Juli 2023

April/Mei 2023

Maart 2023

Februari 2023

Januari 2023

Menu 2022

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

vervolg ziekenhuis opname

Nadat Daantje ontslagen was uit het ziekenhuis. Moest Daantje poliklinisch nog langs dermatoloog om het verband om mijn linkerbeen te verwisselen. Daarbij werden er grote stukken dode huidschilfers van mijn been verwijderd doordat de verpleegkundige dat elke keer deed scheelde dat enorm in jeuk onder het nieuwe verband. Na het bezoek aan de dermatoloog mocht Daantje dan eindelijk naar huis. Daantje loopt door de hoofdingang het ziekenhuis uit. En het regent pijpenstelen. Toen ben ik naar de bushalte gelopen. De bus stopt vlak voor het ziekenhuis maar van 5 dagen in het ziekenhuis liggen knap je niet echt van op. Gevoelsmatig leek het of die halte kilometers verder op lag. Nou gaat iedere bus die daar langs komt naar het busstation in Uden. Laat mijn woonstede daar net naast staan. Daantje was zo thuis.

De week daarna moest Daantje nog een paar keer terug naar het ziekenhuis voor nieuw verband en een vaatonderzoek. Dit vaatonderzoek vond de eerste Donderdag na mijn ontslag in het ziekenhuis plaats. Ondertussen heeft Daantje te horen gekregen dat mijn vaten in orde zijn. Dat is ook weer goed nieuws. in tijden van ultieme pech.

Ondertussen is Daantje inmiddels van de antibiotica af. En voelt zich steeds beter. In overleg met de bedrijfsarts ga ik volgende week weer beginnen na 2˝ week uit de running zijn geweest.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
5 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.