2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Lange tijd niet geblogd

Het is een tijd geleden dat ik iets op mijn weblog gezet heb. Onder andere komt dat door dat werken bij ITC sinds Daantje van het uitzendbureau is over genomen is weet m'n bij ITC Daantje stevig bezig te houden. Hier is opzicht niks mis mee. Deze week is een van mijn grootste angsten waarheid geworden. Daantje heeft altijd gevonden dat wanneer de wereld meent een derde wereld oorlog uit te moeten uitvechten. Dat m'n daar maar eerst maar eventjes op wacht totdat Daantje dood is zodat ie dat niet mee hoeft te maken. Maar helaas de Russische invasie van de Oekraďne kan het begin zijn van een derde wereld oorlog. 😡

Goed na vele internationale zorgen kreeg Daantje ook een klap te verwerken op lokaal niveau. Het is weer maart en dan komt de Ontroerend Zaak Belasting aanslag er weer aan. Daantje hielt zijn hart hiervoor al vast. Na de samenvoeging van de gemeentes Uden en Landerd in de nieuwe gemeente Maashorst is het maar even afwachten wat de ambtenaren zich bedacht hebben om Daantje van zijn duur verdiende centjes af te helpen. Volgens de heffingsambtenaar is Daans woonstede echter € 239.000 waard. 😲 Oké ik zal niet zeggen dat Daantje slecht woont in zijn appartementje. Maar als je daar €239K aan uitgeeft wordt het hoog tijd dat je naar de dokter gaat. 😵

Binnenkort een paar dagjes vrij voor het jaarlijkse onderhoud aan mijn auto te laten plegen zodat de rode baron kan blijven rijden ondanks de dure benzine die daar in moet. En het is daarna weer gedaan met verplichte dure uitgaven. Daarnaast is er een vergadering van de VvE. en moet ik mijn nieuwe bestuurders kaart in ontvangst nemen. Voor die bestuurderskaart moet je een hele dag op een doordeweekse dag thuis blijven. Als of je niks beters te doen hebt. Maar goed het is soms niet anders.

Mensen doe voorzichtig, We gaan onzekere tijden tegemoet.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
6 *
Bezoekers vinden
dit goed.
2 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
26-03-2022 15:43:53
De transportsector blijft altijd hetzelfde: Working night and day. En de onroerendzaakbelasting blijft stijgen. Boven dat bedrag moet je ook nog betalen voor inzameling huishoudelijk afval. Bij veel gemeenten vindt je het totaalbedrag terug op de accept-giro. Daar wordt je dan helemaal niet vrolijk van.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.