2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Moeilijke keuze

Daantje zit met een probleem. september is een maand waar allerlei activiteiten plaats vinden. De zomervakantie is dan om en vaak is het nog mooi weer. september begint traditioneel met het: "de wel" feest. een BBQ georganiseerd door diverse buren van mij voor alle bewoners van: "de wel" residentie. Dat kunnen we natuurlijk voor geen goud missen.

Maar er is ook een zaterdag dat het grote ITC feest gehouden wordt en op dezelfde dag gaat ook de stoomtrein rijden. De SSN rijdt vanaf Rotterdam naar het spoorwegmuseum in Bochem-Delhausen in Duitsland. En nou zit Daantje een beetje in Dubio. Wat te doen? Gaat Daantje met de trein vanuit Rotterdam naar Bochum dan kan ie niet meer naar het ITC feest. Maar stapt Daantje in Arnhem op dan kan hij dezelfde avond noch naar het ITC feest als Daantje met de rode baron naar Arnhem rijdt. Daantje kan ook alleen naar het ITC feest gaan. Maar dan geen stoomtrein rit. 😟

Daantje denkt dat ie met de rode baron naar Arnhem rijdt daar op de stoomtrein stapt zodat er nog tijd over blijft om naar het ITC feest te gaan. Soms moet een compromis om toch naar beide te kunnen.Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
15-08-2022 15:01:56
Daantje ik zou met stoomtrein mee gaan. aangezien Daantje geen feestneus is en niet of weinig bier drinkt zou ik toch met de trein gaan Daantje is mijn mening,maar wat je ook doet Daantje wens je veul plezier iig Gr Pietje Verstegen.
Naam : Daantje
19-09-2022 00:09:31
Update:

De weblog lezers hadden beslist dat Daantje voor het compromis moest gaan.

Dus Daantje had uitgezocht dat wanneer hij met de rode baron naar Arnhem zou rijden. Dat hij niet met de NS op tijd in Rotterdam kon zijn. Dus Daantje reed de rode Baron naar Utrecht waar van daar hij wel op tijd in Rotterdam kon zijn. Met de Rode Baron naar Rotterdam rijden is geen optie dan ben ik te laat op het ITC feest. Eenmaal op Utrecht Centraal bleek de geplande NS trein niet te rijden. Dus Daantje reed met de trein later maar naar Gouda om daar op te stoomtrein te stappen.

De stoomtrein zou rond 17 uur weer terug naar Nederland rijden. Dat werd echter 19:30h toen de stoomtrein van Duitse treindienst leiding de baan op mocht. Daantje was daardoor om 23:00h terug in Utrecht. En dat was veel te laat om nog naar het ITC feest te gaan. Een dag parkeren op Hoog Katrientje kost 34.

Dus uiteindelijk geen ITC feest. 😧Zoveel moeite gedaan om toch ook naar het ITC feest te kunnen maar mocht niet zo zijn.

P.S. Een dag parkeren in Rotterdam kost maar 20 😠

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.