2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

2023

4 Nog eventjes en het jaar 2022 loopt ten einde. Een jaar dat goed leek te beginnen. Corona epidemie was over zijn hoogte punt. Tot dat onze na´eve droom op 24 februari druk werd verstoord. Op deze dag valt Rusland Oekra´ne binnen. Een nieuwe diepte punt in de toch al hekelende wereld politiek. Een nieuw hoofdstuk van een Europese energie crisis dient zich aan. Een heel gebeuren wat we eigenlijk hadden zien aankomen. 2022 Is een jaar ik zelf ook wat pech gehad heb met als diepte punt mijn 5 daags verblijf in Bernhoven. Heb daar inmiddels de factuur van gezien bij dat gedwongen 'hotel' verblijf had eigenlijk wel een zwembad bij gemogen.

Bij de stoom stichting is een zeer markante machinist overleden. Huus werd hij binnen de Stoom Stichting genoemd en naast machinist was hij ook lid van de evenementen commissie en heeft er voor gezorgd dat er veel onvergetelijke trein reizen zijn organiseert. In het donateursblad wordt uitgebreid stil gestaan bij wat hij allemaal voor de SSN betekend heeft. Er wordt ook stil gestaan bij het feit dat het leven relatief kort is. En alle Donateurs wordt ook een oproep gedaan om met meer gasten te komen op van zulke stoomtreinreizen te genieten. Daantje is al langer bezig om extra gasten mee te nemen op de SSN ritten. Wanneer je ooit eens zin heb om met Daantje met de Stoom Stichting Nederland op pad te gaan. Mag je dat kenbaar maken. Alleen voor komend jaar hebben zich al 4 mede reizigers gemeld.

Daantje verwacht dat het jaar 2023 een economisch zwaar jaar gaat worden. De gevolgen van de oorlog in Oekra´ne zullen in het dagelijks leven merkbaar zijn/blijven> Het is afwachten of het conflict tot een derde wereld oorlog leidt. In ieder geval het wordt er niet beter op.

Desondanks wenst Daantje iedereen een gezond welvarend 2023.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

ę 2024 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.