2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Code 95

Vanwege het verplichte bewijs van vakbekwaamheid die elke beroeps chauffeur in de EU moet bezitten. Is het verplicht dat iedere chauffeur om de 5 jaar 35 uur nascholing moet volgen. Deze nascholing word in 5 blokken van 7 uur gevolgd. Veel chauffeurs maken zich heel erg druk over die verplichte nascholing maar als je het goed regelt dan kost het je maar 1 dag jaar per jaar. Maar er is ook een grote groep chauffeurs die wachten lang af tot hun rijbewijs verlopen is. Om vervolgens er achter te komen dat hun nascholing niet op orde is. En moeten vervolgens een hele werkweek nascholing volgen. Deze nascholing mag ook indirect te maken hebben met het 'vak' van chauffeur.

Dit weekend had Daantje voor code 95 de cursus BHV gevolgd. En ondanks dat Daantje ooit eens op de middelbare school EHBO gehad te hebben is een opfris cursus na 30 jaar 😲 eigenlijk niet zo verkeerd. 😱 Om weer eens opnieuw te oefenen met reanimeren zeker het deel met de AED was geheel nieuw voor Daantje. 30 jaar geleden waren er nog geen draagbare EAD's. 😵

Een Bedrijfs Hulp Verlener moet ook kunnen controleren of een brand melding klopt of dat een gebouw na een brandmelding daad werkelijk leeg is. Zomaar duren open trekken kan je dood betekenen als achter de deur een brand is. Je leert veilig deuren open maken zonder dat je daarbij stikt of geroosterd raakt.Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
4 *
Bezoekers vinden
dit goed.
2 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.