2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Een bezoek aan de werkplaats van de SSN

Na Daans ziekenhuis 'avontuur' was Daantje de eerste week nog erg duf om iets te ondernemen maar na afbouw van de antibiotica besloot Daantje om met de foto camera naar de Stoom Stichting Nederland en Rotterdamse Haven te gaan.

Sinds een aantal jaar is Daantje donateur en regelmatige reiziger bij de Stoom Stichting Nederland. En Daarbij probeert Daantje een keer per jaar de werkplaats te bezoeken. voor een praatje en om ook te kijken of Daantjes donateurs centjes goed besteed worden. 😉 (Na al die jaren weet Daantje wel zeker dat donateurs centjes bij de SSN goed besteed worden 😃)

Een maal aangekomen bij de Stoom Stichting raakt Daantje aan de praat met een van de vrijwilligers. En het ging over een incident dat speelde tijdens de laatste donateurs rit. Reizen met de stoomtrein is niet altijd even van zelf sprekend en soms gaan dingen niet volgens plan. en dan kun je alleen maar zitten en afwachten. De gemiddelde Stoomtrein fanaat weet dat. Maar niet iedereen weet dat even goed te appreciŽren. Het was fijn om daar eventjes met de vrijwilligers over te praten. Na wat rond gelopen te hebben bij de Stoom Stichting Nederland stapte Daantje in de auto om naar Maasvlakte te gaan.

In de haven zijn bepaalde plekken die ik altijd heb willen fotograferen met een fatsoenlijke camera. Op de vrachtwagen heb ik die niet bij. Dat zijn onder andere De Maasvlakte en de nieuwe Botlekbrug. Zijn plaatsen waar ik regelmatig voor ITC kom. Ook bij het frituur "Balkon van Europa" is een mooie plek om de Binnenkomende en uitvarende schepen op de gevoelige plaat vast te leggen. Ondanks dat het weer helder was. Was het niet helder genoeg om scherp op extreme afstanden te fotograferen. Naarmate het het gekozen brandpunt van de lens hoger wordt is het stuk moeilijker om mooie foto te maken. Des ondanks heb ik wel spectaculaire foto's weten te maken met met het maximale brandpunt van 400.

Klik hier om de alle foto's te bekijken (nieuwe venster)Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.