2022
Daantjes Weblog.


Menu 2023

Jaren overzicht

December 2022

November 2022

Oktober 2022

September 2022

Augustus 2022

Juli 2022

Mei/Juni 2022

April 2022

Maart 2022

Menu 2021

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Werkendam

Van de week had ik weer het idee dat ik weer bij mijn vorige werkgever aan het werk was. Ik moest in Zwijndrecht een zee container aankoppelen en gaan lossen in Werkendam maar die zeecontainer stond er niet. Alleen het chassis stond er op de lege chassis parkeerplaats ongeveer 500 meter aan de andere kant van het fabrieksterrein. Daar ga je niet zoeken als je chassis met container moet aankoppelen.

Na telefonisch contact bleek dat de container nog op de terminal stond in Moerdijk. En dat ze die waren vergeten de vorige dag uit te halen. Dus eerst de container uit halen en dan lossen. Als ze een beetje meewerken op de terminal dan halen we dat nog. Alleen die container stond inmiddels onderop op de stapel dus het heeft bijna 2 uur geduurd voordat de container op de vrachtwagen stond. Na het uithalen meteen na Werkendam gereden. Iedereen weet dat Werkendam in de Bibble Band ligt. En dat Daantje niet te veel met god moet praten. Want een dag niet gevloekt is een dag niet geleefd.

Dus ik rij in Werkendam het industrietrein op en het gebouw boven op de foto valt meteen op: "Jesus saves because Jesus lives, we can face tomorow. Jesus is lord." Godverdomme nog aan toe! Ik hoop toch niet dat ik daar moet lossen? Moet ik me daar toch een partij inhouden. Maar godzijdank moest ik bij de buren lossen. Maar doordat ik de container eerst heb moeten ophalen in Moerdijk was ik veel te laat bij de klant. Daar was niemand meer. Dus ben ik maar naar restaurant Napoleon in Hank gereden. Om in de naam van Jesus me te goed te doen aan al die lekkernijen die daar opgediend te worden. Jesus Saves maar Daantje is lord. 😆

In wat voor een land leven we toch?

Amen

😇😉


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.