2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Tweede kamer verkiezingenBinnenkort zijn er de tweede kamer verkiezingen. En het is deze keer moeilijk om oprecht en een wijze stem uit te brengen. Er is het afgelopen jaar veel gebeurt en er is ook veel gezegd door sommige politieke partijen waar Daantje erg van schrok. Zo erg dat zelfs dat Daantje bang is dat sommige gebeurtenissen uit jaren 40 en 50 zich opnieuw zullen herhalen.

De wereld is in de ban van het corona virus. Er zijn vrijheid beperkende maatregelen genomen die in Daantjes ogen veel te ver gaan. Maatregelen die de vrijheid teveel beperken. Nu er een vaccin is hebben sommige politici het onzalige plan bedacht om een vaccinatie paspoort in te voeren. Mensen die al gevaccineerd zijn zouden dan meer privileges hebben ten opzichten van niet gevaccineerde. Dus gevaccineerde zouden dan wel op het terras of naar een concert mogen. Hoe dit gecontroleerd en gehandhaafd gaat worden praat m'n niet over. Maar het zal weinig goeds betekenen. Een vaccinatie paspoort is helemaal niet nodig. Naarmate meer mensen worden gevaccineerd. Houd je op een gegeven ogenblik de vaccinatie weigeraars gewoon over. Dit zijn mensen die het risico genomen hebben om ziek te worden. Deze hoeven dan niet meer ten koste van een andere patiŽnten niet meer ziekenhuis opgenomen worden. Het Corona virus kan ook gevaccineerden besmetten. En een gevaccineerde kan ook het Corona virus ook doorgeven. Alleen gevaccineerden worden niet meer ziek.

Het vaccinatie paspoort zal de samenleving splijten in gevaccineerde en ongevaccineerden deze vorm apartheid moet toch wel voorkomen worden. Het was ook schokkend om te vernemen dat Siegred Kaag Lijsttrekker van D66(6) een groot voorstander van deze apartheid 😵

Het is dus belangrijk om goed en wijs te stemmen. Maar op wie? Wanneer Daantje zo'n kieswijzer invult komt ie elke keer uit op de VVD. Dus Daantje dacht maar eens om op de "Forum voor Democratie" van thierry baudet (link is YouTube video met leeftijd restrictie) te stemmen. Laat de uil van Minerva maar eens landen 😇 Totdat een collega mij er op wees dat je de tweede kamer voor 4 hele jaren kiest.😌 En collega heeft gelijk stemmen op FvD is erg riskant.

Daantje is er nog niet over uit.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Ronald
08-03-2021 01:25:41
Ik ook niet zou t werkelijk nie weten. Denk ongeldig maken hihi
Naam : Daantje
14-03-2021 00:17:49
Tsja, Ik denk dat Daantje er uit is. 😁

De kieslijst is inmiddels binnen het wordt Lijst 32 de "Feest Partij" van Johan Vlemmix 😅😅 Als je het toch niet meer weet kun je beter jou stem op deze manier verloren laten gaan.

Wat een land leven we toch. 😄😄😄😄😆😆😅😅

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.