2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Den Bosch onder stoom langs de rails.

Op 25 september 21 werd Den Bosch onder stoom gereden. Er wordt met pendelstoomtrein heen en weer gereden in sandwich vorm met twee DB 23 stoomlokomotieven aan iedere zijde van de trein. Den Bosch onder stoom wordt georganiseerd door Model trein center in Den Bosch een modeltreinen winkel. Dit jaar werd de derde editie van Den Bosch onder stoom gereden. En dit jaar reden de stoomtreinen over het tracÚ Den Bosch - Nijmegen.

Een mooi moment om met de foto camera langs de rails gaan staan. En ondanks dat mijn werkgever mij de dag van te voren mij lang heeft door werken was om 23:30h thuis stond ik toch om 12:00h op het station van Oss om de eerste passage van de 23 gaande te slaan.

Daarna ben ik met de rode Baron naar de Maasbrug in Niftrik gereden. Daar stonden veel trein spotters. Zelf was meer aan de zijkant van de brug gaan staan. Na passage van de trein. Ben ik daarna na de Ravensteinse kant van de brug gegaan. Een vrachtschip dat toevallig onder de brug door voer leek even flink de foto's te verpesten maar uit eindelijk mag ik niet ontevreden zijn over het resultaat. Hierna ben ik met de rode Baron naar het station van Wijchen gereden om de laatste foto te maken.

Het was een lange dag maar de moeite waard.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
1 *
Bezoekers vinden
dit goed.
1 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
1 *
Bezoekers zijn
boos.
1 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.