2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

44 jaar.

Sinds kort heeft Daantje de 44 jarige leeftijd bereikt. 😟 Tijdens deze herdenkingsdag eens wat zonden gaan overdenken. Daantje is al 44 jaar dichter bij de dood. Dat is toch iets om over na te denken.

Na denken over mijn eigen leven is makkelijk er zitten nogal plotten in het leven en daar heb ik een heel weblog mee vol geschreven. Qua carrière ben ik niet bepaald opgestegen. En een sixpack (Buik, dus geen 6 pak drinken) heb ik ook nooit gehad. Dus menig vrouw ziet Daantje niet zitten. Een goed onderhouden sixpack is belangrijk voor een relatie. Het heeft even geduurd voor dat Daantje zich hierbij neergelegd heeft. Het is zoiets als de fases van rouw.🤓

Maar ja, 44 jaar aan leven & wijsheid is soms niet genoeg om familie leden te kunnen te kunnen steunen waar nodig is. Vlak na mijn verjaardag blijkt Obi de hond van mijn zus ongeneeslijk ziek te zijn. Ondanks dat het een dier is komt zijn overlijden bovenop de nare situatie waarin mijn zus in verzeild is geraakt. Waar deze 44 jarige Daantje ook geen oplossing voor heeft. 😒Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
3 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
16-05-2021 13:15:54
Okeee Daantje nog Gefeliciteerd met je verjaardag en succes in het verdere leven, ik zou zeggen probeer is een dating site er zijn meiden of vrouwen genoeg te vinden en overal voor in...nogmaals succes keerl mvg Høkerpietje oftewel Piet Verstegen oud of jonge collega 😅😅😅👍💪

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.