2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Afrit 23 in de A28 zou opgeheven moeten worden.

Afrit 23 in de A28 voor degene die in die regio onbekend zijn. Dat is afrit Staphorst. Staphorst het heilige centrum van de biblebelt. M'n loopt daar nog zelfs in traditionele kledij rond. Terwijl het hele land in de ban van de Covid-19 pandemie is. Blijft m'n vooral in Staphorst in de heer geloven en moet m'n vooral niks hebben van de moderne wetenschap. De algemene vaccinatie graad is laag in die regio. M'n gelooft liever in de heer dan in vaccinaties. Dat moet ieder natuurlijk voor zich zelf weten.

Maar nu heeft de heer besloten dat Staphorst en regio getroffen gaan worden door Covid-19 ziekte en nu de ongevaccineerde gelovige massaal voor de hemelpoort dreigen te komen. Is de moderne medische wetenschap in een keer wel goed genoeg om te voorkomen dat m'n daadwerkelijk door de hemelpoort gaat. En zo houdt m'n nu massaal IC bedden bezet.

Daantje vind dit een beetje dubbel hypocriet. 🤓 Geloven in de heer totdat het je niet meer uitkomt. 😠 Wie hou je dan eigenlijk voor de gek? Daarom wanneer je in de heer gelooft. en de heer besluit dat je ziek gaat worden en gaat sterven aan Corona. Dan is jou tijd gekomen. Dan laat je pastoor komen die jou de laatste sacramenten toe dient. Voor het gemak besmet je de pastoor dan ook met Corona. Daarna kistje dicht kruisje erop, amen en god zij met u. Hallelujah! 😇

En dan rijd Daantje je over de A28 en dan vraagt Daantje zich af: Waarom heeft Staphorst een eigen aansluiting op de A28? Wanneer deze er niet zou zijn. Dan wordt Covid 19 beter ge´soleerd. En wordt Staphorst ook beter ge´soleerd voor de vooruit gang zodat het centrum van biblebelt kan blijven. Dat lijkt mij een win win situatie.

Als mens schrik ik dat de situatie anno in 2021 nog veel mensen in de heer of 'alternatieve waarheid' geloven dan in de wetenschap. En dat Nederland wat minder luchtig is dan we allemaal willen geloven.

Iedereen heeft zijn mening over vaccineren of juist niet vaccineren. En ieder moet voor zich zelf weten of zij zich kan en wil vaccineren is een persoonlijke keuze. Maar het regeringsbeleid met zijn caronapas splijt de samenleving in twee kampen. We maken weer verschil tussen mensen en dat is een onwenselijk iets. 😪


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.