2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

1ste Vaccinatie

Na lang wikken en wegen. De nodige informatie en de nodige samenzwering verhalen gelezen te hebben. Heeft Daantje toch besloten om zich braaf te laten vaccineren voor COVID-19. De reden om dit te doen is vrij simpel. Binnen Daantjes werk kom ik vele mensen tegen die ik niet ken en nooit eerder ontmoet heb. De kans om een Corona besmetting op te lopen is voor Daantje maximaal.

Ondanks dat vaccins er voor gezorgd hebben dat vervelende ziektes zo goed als uitgeroeid zijn. Is er nog altijd een kleine minderheid die tegen vaccineren zijn. Soms uit geloofsovertuiging en soms jegens wantrouwen voor Big Pharma en overheid. Dat je de overheid niet klakkeloos kunt vertrouwen is al langer bekend. De strafzaak tegen Lucia de Berk, Toeslagenaffaire, IRT affaire, De afgang met de Fyra laat zien dat de overheid zeker niet te vertrouwen is. Maar de spook verhalen van de vele antivaccinatiebewegingen laat ook een weinig vertrouwd beeld zien. Dat het Corona vaccin vol met nanobots zou zitten om de mensheid te onderwerpen aan Microsoft is de grootste onzin die er werd verspreid.

Ondertussen heb ik mijn eerste vaccinatie van Pfizer genomen en tot nu toe geen noemenswaardige bijwerkingen gehad. Ik zie geen Command Line prompt in beeld. En er groeit ook geen USB aansluiting op mijn duim of een Wifi antenne achter mijn oor. Dus het zal wel meevallen met die nanobots. Wanneer je alle informatie over Covvid-19 goed en kritisch leest kom je tot conclusie dat inenting het juiste is om de te doen.

Het is ook schokkend om te zien dat er in verhouding veel minder vaccins voor de derde wereld beschikbaar zijn dan voor de welvarend deel van de wereld. Maar dat is een andere discussie.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : piet verstegen
17-12-2021 15:22:05
heel goed 😁,

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.