2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

September

De maand september is inmiddels aangebroken. Dat is een maand waarin traditioneel veel met stoom tractie gereden gaat worden maar daar meer over in de komende blogs.

Na een jaar van Corona werd er in woonstede de Wel de 'jaarlijkse' barbecue georganiseerd. Deze jaarlijkse barbecue ging vorig jaar vanwege Corona niet door. En het jaar daarvoor was Daantje op reis met de SSN trein. De opkomst was vrij hoog. en afgelopen 2 jaar hebben veel mensen hun eigendom in "de Wel" Woonstede verkocht of zijn helaas ons ontvallen. De gemiddelde leeftijd in het appartementen complex is flink omhoog gegaan door dit verloop. Een aantal jaar geleden waren er nog jongere stelletjes die een appartement bezaten. Maar door de hogere huizen en huur prijzen lijken er geen jongeren meer te komen. En Daantje was met zijn 44 jaar een van de jongste deelnemers. Het was weer fijn jong te zijn. 😅😅😅 Toch was het weer fijn om met al mijn buren wat bij te praten.

De Corona crisis heeft ook tot gevolg gehad dat de de Stoom Stichting Nederland 2 jaar lang niet heeft kunnen rijden. Er is nu een korte donateurs rit georganiseerd van 4 uurtjes. Op 18 september 2021 zal de Stoomtrein vanaf Rotterdam Centraal vertrekken voor een ritje in de driehoek Roosendaal, Breda en dan terug naar Rotterdam. Daantje heeft bericht gehad dat de rit doorgaat en kijkt hier al naar uit. Ben benieuwd wie ik allemaal weer zal treffen. Mooie tijden lijken weer aan te breken zo na de Corona crisis.😃


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
3 *
Bezoekers vinden
dit goed.
1 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
1 *
Bezoekers zijn
boos.
1 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
0 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.