2017
Daantjes Weblog.


Menu 2018
Jaren overzicht

December 2017

November 2017

Oktober 2017

September 2017

Stoom Stichting Nederland.
Naar Stads kanaal onder Stoom

Augustus 2017

Juli 2017

Juni 2017

Mei 2017

April 2017

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

Menu 2016

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Om er hoofdpijn van te krijgen.

Het draaien van eigen servers in Nederland begint steeds moeilijker te worden. Je bent nu al nagenoeg verplicht om een duurdere zakelijke aansluiting te nemen. En wanneer je dan alles met internet leverancier voor elkaar denkt te hebben gebeurt dan het volgende:

Afgelopen week krijg ik van mijn internet leverancier Trined uit Sint Oedenrode een Brief In deze brief staat letterlijk:

Geachte heer, mevrouw,

TriNed levert als onafhankelijke glasvezelprovider al 17 jaar internetdiensten door heel Nederland en heeft een focus op regionale glasvezelnetwerken. Om onze focus nog meer op deze regionale glasvezelnetwerken te richten en onze dienstverlening op deze regionale netwerken te optimaliseren heeft TriNed besloten om de aansluitingen via het landelijke ADSL en glasvezelnetwerk van KPN/Reggefiber over te dragen aan Xenosite.

TriNed blijft actief als zakelijke provider op de regionale glasvezelnetwerken waar wij onze diensten aanbieden. Dit geld ook voor de glasvezelnetwerken van Reggefiber in Sint-Oedenrode, Rosmalen en Ypenburg waar TriNed gebruik maakt van haar eigen apparatuur in de wijkcentrales. Door een miscommunicatie is dit niet op de juist verwoord in de brief welke door Xenosite naar u is/wordt gestuurd.

De huidige dienstverlening zal niet worden aangepast, uw verbinding met het lopende abonnement blijft gehandhaafd bij Xenosite. De Fritzbox welke door TriNed aan u is geleverd wordt overgedragen aan Xenosite en blijft daardoor bruikbaar. Tevens zal Xenosite u vanaf heden de abonnementsfacturen sturen voor uw aansluiting.

Dit is behoorlijk teleurstellend. en in mijn mening hoor je zo ook niet met je klanten om te gaan. Ze dragen het geheel over aan een bedrijf genaamd Xenosite. Er zou niks veranderen staat in de brief. Maar de Reverse DNS naam is al veranderd. Wat gevolgen heeft voor het mailverkeer naar het *@gmail.com domein. Het IP adres is volgens mij wel naar de andere provider verhuist. Als die ook veranderd dat zit ik echt diep in de shit dan word in één klap de server onbereikbaar. Een helehoop mensen zijn afhankelijk van mijn dienstverlening. Je betaald een hoop geld om alles in orde te hebben en dan besluit m'n zoiets te gaan doen.

Echt om hoofdpijn ervan te krijgen. Ik hoop dat ik er verder geen last van ga ondervinden.

7 Lezers vinden dit artikel Goed.1 Lezers vinden dit artikel Slecht.

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.