2017
Daantjes Weblog.


Menu 2018
Jaren overzicht

December 2017

November 2017

Oktober 2017

September 2017

Stoom Stichting Nederland.
Naar Stads kanaal onder Stoom

Augustus 2017

Juli 2017

Juni 2017

Mei 2017

April 2017

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

Menu 2016

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Accespoint

Om beter gebruik te maken van het eigen netwerk. had ik nieuwe netwerk apparatuur gekocht. Een van die apparaten was een Cisco Wap371, Een Accespoint met 2 radio zenders. een voor 5 Ghz band en de andere voor de veel gebruikte 2,4 Ghz. Nu kan dit accespoint zijn stroom krijgen via de ethernet kabel PoE. (Power over Ethernet) Alleen om gebruik te maken van PoE moet je een geschikte switch hebben. en wanneer de 5 Ghz zender van het accespoint wilt activeren dan kan PoE niet genoeg vermogen leveren om die zender te kunnen gebruiken. En dan moet het accespoint sowieso een externe voeding van 12 Volt hebben.

Natuurlijk wilt Daantje de radio zender van 5 Ghz gebruiken. Want in dat spectrum zitten veel meer kanalen en minder gebruikers. Daarnaast heeft de router geen ondersteuning voor PoE. Maar dan moet er dus de extra voeding worden aangesloten. Maar bij dit accespoint wordt er dus geen voedingsblok van 12 volt geleverd. En dat is toch wel een teleurstelling als je voor een accespoint €175,00 neertelt en er geen voeding bij zit van nog geen tientje een kleine teleurstelling.

Dus in de auto naar "Ben van Dijk". Nou weet Daantje nog dat het crisis is geweest en dat van ooit grote "Ben van Dijk" flink heeft moeten inkrimpen. Maar "Ben van Dijk" is nu meer "Bennie aan het Dijkje" geworden. Het is niet meer wat het geweest is. Dus van "Ben van Dijk" naar het rommelhok onder Daans appartement. Daar lag nog een geschikte omvormer. Dat ik niet meteen naar het rommelhok gelopen was.

Voor €175,00 had er gewoon een voeding bij het accespoint geleverd moeten worden.

0 Lezers vinden dit artikel Goed.2 Lezers vinden dit artikel Slecht.

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.