2017
Daantjes Weblog.


Menu 2018
Jaren overzicht

December 2017

November 2017

Oktober 2017

September 2017

Stoom Stichting Nederland.
Naar Stads kanaal onder Stoom

Augustus 2017

Juli 2017

Juni 2017

Mei 2017

April 2017

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

Menu 2016

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Wond roos

Op vrijdag 31 Maart 2012 was Daantje 'hard' aan het werk. En was bij de Belgische post om een hoop gidsen te lossen. Nadat Daantje bij de klant was weggereden voelde Daantje zich niet zo goed. Ik besloot maar toen eventjes te gaan liggen. Het was toch al bijna pauze tijd. Maar na het hazenslaapje ging het niet veel beter met Daantje. Toch maar doorgereden. Eenmaal thuis lag Daantje vroeg in bed.

Niet dat het wat uitmaakte want Daantje was een dag later zo ziek. Dat ie computermuis niet meer kon bedienen. Toch een geluk dat ik de nodige toetsenbord commando's weet om de huisartsen post met louter alleen het toetsenbord te kunnen googelen. Eindelijk het telefoonnummer van de huisartsenpost gevonden. En na bijna een halfuur in de telefonische wacht gestaan te hebben kon Daantje eindelijk een afspraak maken.

In Uden zit de huisartsen post bij het ziekenhuis. Maar om daar te komen is een hele opgave. zeker wanneer je niet goed voelt. De huisartsenpost staat bijzonder slecht aangegeven. en wanneer je eindelijk het bordje huisartsenpost gevonden hebt. Wordt de toegang naar het Parkeerplein geblokkeerd door een gesloten slagboom. De definitie van makkelijk parkeren is rondom het Bernhoven ziekenhuis een moeilijk iets.

Ondertussen had ik veel last van mijn been gekregen. En kon steeds slechter lopen. Eenmaal bij de huisartsenpost werd de diagnose wondroos op het linkeronderbeen gesteld. En vanwege deze ontsteking was Daantje ook ziek geworden. Daantje kreeg direct antibiotica voor geschreven. De 39,5 graden koorts verdween door de medicijnen snel. Maar Daantje kon zondag niet normaal lopen. Dus voor het eerst heeft Daantje in zijn werkzaam leven ziek gemeld.

Ondertussen is de pijn in mijn been te beheersen en soms helemaal weg. Maar het is toch vervelend om zoiets rond te lopen.

4 Lezers vinden dit artikel Goed.1 Lezers vinden dit artikel Slecht.

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.