2017
Daantjes Weblog.


Menu 2018
Jaren overzicht

December 2017

November 2017

Oktober 2017

September 2017

Stoom Stichting Nederland.
Naar Stads kanaal onder Stoom

Augustus 2017

Juli 2017

Juni 2017

Mei 2017

April 2017

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

Menu 2016

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Koningsdag

Daantje had afgezien om te gaan werken op Koningsdag. Na een vertrouwelijk gesprek met een collega die ook geen problemen heeft om op feestdagen te werken blijkt dat onze gezamenlijke werkgever nog steeds moeite heeft om op doordeweekse feestdagen conform CAO te betalen. En om elke keer maar weer achter je geld aan te moeten gaan heb ik gewoon geen zin meer in. En ik blijf op dit soort dagen gewoon lekker in Appartementen complex de Wel. En daar is niets mis mee. om lekker in je eigen huis te zijn. En van het leven te genieten.

Maar het is koningsdag en Daantje gaat bewapend met camera Uden in, waar de vrij markt al in volle gang is. Daantje verbaasd zich over de rotzooi die te koop wordt aangeboden. Oud speelgoed, Oude computer speakers, oude CRT monitoren, Boeken, Videobanden. Er lag bij een stand een ringband wegenkaart. Dezelfde type kaarten gebruikt Daantje ook in de vrachtwagen. Maar op deze kaart stond de A50 tussen Eindhoven en Oss er nog eens op. Maar goed het hoort er allemaal een beetje bij. Na een klein rondje op de vrij markt was ik de Velmolenweg opgelopen. Deze drukke verkeersweg is nu 2 maanden afgesloten omdat een gevaarlijke kruising wordt voorzien met verkeerslichten.

Daarna ben ik het voormalige DICO terrein opgelopen. Om eens met de eigen kijkertjes te kijken hoe het daar er uit ziet. Aan einde van 2017 begint een aannemer het gebied te ontwikkelen. Er zou daar een woonwijk worden gebouwd. Ik ben benieuwd hoe het zit daar met de schoon grond verklaring. Nadat de Dico gesloten en afgebroken werd is de gemeente Uden nog jaren bezig geweest om de grond schoon te krijgen. Sinds een aantal jaar is het terrein publieks toegankelijk gemaakt.

0 Lezers vinden dit artikel Goed.0 Lezers vinden dit artikel Slecht.

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.