2017
Daantjes Weblog.


Menu 2018
Jaren overzicht

December 2017

November 2017

Oktober 2017

September 2017

Stoom Stichting Nederland.
Naar Stads kanaal onder Stoom

Augustus 2017

Juli 2017

Juni 2017

Mei 2017

April 2017

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

Menu 2016

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

2017

Het jaar 2017 loopt op dit moment ten einde. Een mooi moment om afgelopen jaar het in gedachte de revue te laten passeren. 😃 In maart had ik BEpost in Antwerpen geleverd. Waarna ik ziek werdt. Zo goed als kwaad het kon destijds de werkdag afgemaakt. Maar een dag later was ik nog zieker. Mijn moeder vond toch maar dat ik maar eens naar de huisartsen post moest gaan. Eenmaal de computer aangezwengeld bleek ik de muis niet meer goed kon bedienen. Om de huisartsen post te kunnen googelen. Met de nodige toetsenbord commando's kon ik een afspraak maken met de huisartsenpost. Eenmaal bij de huisarts bleek ik Wondroos in mijn linkerbeen te hebben. Er zat daar wel een oude open wond. Maar toen wist ik niet hoe ik die opgelopen had. Daantje kreeg toen Antibiotica voor geschreven. Naar inname van de eerste pil ging de 39,6║C meteen omlaag. Maar het heeft nog lang geduurd voor dat alle klachten verdwenen waren.

Een paar maanden later ontdekte ik dat er aan de binnenzijde bij het voeteneinde van mijn bed, Bloed op het houtwerk zat.😟 Het hoofdeinde van het bed stond iets omhoog om makkelijker TV Netflix te kijken. 🙃 En wanneer ik in slaap viel lag ik meestal lager op het bed. en stak met de voeten meestal over de rand heen. En met mijn linker enkel lag dan op de rand van het bed, precies in die wond. 😨 Heb meteen het bed weer volledig plat gelegd. zodat de voetjes niet meer over de rand heen hingen.

Ook in 2017 zijn er de nodige stoomtrein ritten gemaakt met de SSN. En daar zijn ook de nodige foto's van gemaakt. Zoals vele weten. Is Daantje een vrijgezel. En heb dus geen grote levens verantwoordelijkheden zoiets als kinderen. Dat scheelt want dan kun je bijvoorbeeld een hele mooie fotocamera kopen. Maar z'n camera heeft ook een nadeel. Die Camara is zo goed dat er bij onschuldig lijkende foto een ex vriendin er haarscherp op staat. 😨 Als de Wondroos mij er niet onder krijgt dan kom ik haar tegen. 😠😤😢

In 2017 heeft Daantje een achter neefje gekregen. Na een periode van familiale uitdunning is er nu iemand bijgekomen. The circle of life is traag maar doet zijn werk.

Nadat ik in het begin van het jaar zo ziek was geworden. Ben ik op het werk het iets rustiger aan gaan doen. Want ondanks dat ik vrij snel weer aan het werk was ging het niet altijd even gemakkelijk. Met name de extreem korte nachten kon Daantje niet meer volhouden. Volgend jaar moet ik een beter slaapritme aangeleerd hebben. 😇

2017 was een mooi jaar met een mooie zomer. Alleen jammer van de infectie die ik in het voorjaar heb opgelopen.

Daantje wens jullie allemaal een goed 2018. 😎😎

3 Lezers vinden dit artikel Goed.1 Lezers vinden dit artikel Slecht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
01-01-2018 06:29:49
daantje
heel veel fijne wensen en zeker een goed 2018gewenst
ja je moet beter op jezelf letten,
maar dat weet je nu
groetjes ad en ans

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.